Dorst? Doerak!

Onderweg in de natuur van Stadsgroen Marionetten? Kom dan zeker eens langs in onze boerderijbar. We hebben voor elk wat wils! Je kan er op het terras genieten van het gezellige van een vierkantshoeve.

De openingsuren en bereikbaarheid via Google Maps/GPS, vind je op de contactpagina.

Betalen kan bij voorkeur met Bancontact of Payconiq.

Bemanning bar Hoeve te Coucx

Vorig jaar was de bar op Hoeve te Coucx open tijdens de zomermaanden. In 2020 willen we de openingsuren verruimen. Het is de bedoeling om vanaf 04/04 tot 30/09 de bar van Hoeve te Coucx zo veel mogelijk open te houden. Dit om iedereen die het wenst, de kans te geven om na hun wandeling in stadsgroen Marionetten te genieten van een drankje, een bezoek te brengen aan de dieren, te ravotten op de speelweide, te picknicken in de boomgaard of gewoonweg rustig te genieten van de natuur.

De momenten waarop we de bar open willen houden zijn:

  • in de schoolvakanties van 14 tot 18 uur.
  • tijdens het hoogseizoen elke zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.

Om dit mogelijk te maken, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Je taak bestaat eruit de bezoekers te bedienen (geen bestellingen aan tafels, de mensen komen zelf naar de bar om hun drank) en hen te woord te staan indien nodig.

Vanuit de VZW voorzien wij een vrijwilligersvergoeding van 25 euro per dag dat je de bar bemant. We bieden deze vergoeding aan om onze appreciatie voor uw inzet te tonen.

Omdat we vaak samenwerken met vrijwilligers uit onze partnerorganisaties, willen we jullie de mogelijkheid bieden om deze onkostenvergoeding op verschillende manieren in te zetten:

  • Je kan de onkostenvergoeding schenken aan de organisatie in wiens naam je de bar komt open houden (Natuurpunt, JNM, jeugdvereniging,….)
  • Je kan de onkostenvergoeding schenken aan ons project: “buitenklas”. In dit project bouwen we een buitenklas in het najaar van 2020. Het is de bedoeling om scholen de kans te geven om gratis gebruik te maken van deze buitenklas.
  • Uiteraard kan je de onkostenvergoeding ook gewoon voor je zelf houden.

Heb je interesse om mee te werken, laat dan zeker iets weten. Neem contact op via de gegevens van de contactpagina.

Alvast bedankt!